Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در ساعات پایانی شب گذشته پس از مدت ها انتظار از مدل های آیفون ۱۳ رونمایی شد؛ این تلفن همراه در حال حاضر  سخت ترین محافظ صفحه نمایش را دارد و در ۵ رنگ جدید به بازار عرضه می شود. ناچ آن به نسبت نسل های قبلی ۲۰ درصد کوچکتر شده است و چینش سخت افزار داخلی این گوشی تغییر کرده است و باتری آن بزرگتر شده و صفحه نمایش آن ۲۸ درصد روشن تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محصول محصول جدید اپل مدل های آیفون ۱۳ و ۱۳ مینی دارد که روشنایی آن ۱۲۰۰ ریت است. در این گوشی از تراشه های سری A اپل با مدل تراشه A۱۵ استفاده شده است و طبق آخرین براوردهای صورت گرفته قیمت تلفن همراه آیفون ۱۳ پرو ۹۹۹ دلار، قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس ۱۰۹۹ دلار است.

رونمایی از محصول ۲۰۲۱ آیفون اما روند قیمت ها در بازار تلفن های همراه این برند را در داخل کاهشی کرده است؛ رصد بازار حاکی از آن است که قیمت آیفون ۱۲ با ظرفیت ۱۲۸ گیگابایت از ۲۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان در قبل از رونمایی آیفون ۱۳ امروز به ۲۴ میلیون و ۶۹۰ هزار تومان رسیده است و آیفون ۱۲ پرومکس با ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت نیز در این مدت کاهش قیمت نزدیک به  میلیون تومانی را تجربه کرده است و در حال حاضر ۳۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت خورده است.

سری اس ای آیفون ۲۰۲۰ نیز در این مدت کاهش قیمت چشمگیری را تجربه کرده است و مدل با ظرفیت ۱۲۸ گیگابایتی آن از ۱۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان در روز های گذشته امروز به ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده است و مدل با ظرفیت ۶۴ گیگابایتی آن نیز در این مدت نزدیک به یک میلیون تومان ارزان شده است و در حال حاضر ۱۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت خورده است.

سری تلفن های همراه آیفون ۱۱ اما در این مدت بیشترین کاهش قیمت ها را تجربه کردند به طوری که آیفون ۱۱ با ظرفیت ۱۲۸ گیگابایت از ۲۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان در هفته های گذشته امروز به ۲۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان کاهش یافته است.

قیمت روز آیفون های موجود در بازار در جدول زیر آمده است:

۲۲۳۲۲۷

کد خبر 1555114

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: موبایل تلفن همراه تلفن گوشی هوشمند هزار تومان آیفون ۱۳

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۱۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد

قاسم عسکری‌نسب  اظهار داشت: مزیت‌ها و قابلیت‌های یک بندر موفق باید به گونه‌ای طراحی، اجرا و مدیریت گردد تا زمینه ارتباط حمل و نقل چند وجهی با تاکید بر دو قید اصلی «کاهش هزینه» و «مدیریت هزینه» فراهم شود.

وی در خصوص مطالعات شبکه داخلی ریل بندر شهید بهشتی در بندر چابهار گفت: این پروژه یکی از پروژه‌های بسیار مهم از دیدگاه سازمان و از اولویت‌های راهبردی دولت در قالب طرح توسعه سواحل مکران است که ضرورت دارد با حساسیت بالا و از طریق تعامل با پروژه‌های بالادستی استان و سواحل مکران تکمیل و اجرایی شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بندر راهبردی چابهار علاوه بر داشتن حوضچه آرامش وسیع، کانال عریض و عمیق با عمق متوسط منفی ۱۶ متر با کمترین نرخ رسوب گذاری، مجهز به حدود ۲ هزار متر طول اسکله با ظرفیت هست میلیون و ۵۰۰ هزار تن کالا در سال در پایان فاز نخست توسعه که شامل اسکله‌های کانتینری، جنرال کارگو، رو رو، نفتی و پتروشیمی، زیرساخت‌های انبار تخصصی فله، سیلو‌های مکانیزه غلات، سایت ضدعفونی کامیون و تجهیزات مدرن و استراتژیک تخلیه و بارگیری کالا از جمله مکنده‌های غلات با ظرفیت ۶۰۰ تن بر ساعت است.

بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد

عسکری نسب ادامه داد: با اضافه شدن زیرساخت‌های حمل و نقل ریلی در افق پایان فاز دوم توسعه بندر، ظرفیت آن به بیش از ۲۲ میلیون تن کالا در سال خواهد رسید و پیش بینی می‌شود این بندر به عنوان یک کانون تجاری بین المللی در منطقه و جهان مطرح خواهد شد و می‌تواند سهم کشور ایران را در حوزه جابجایی کالا و مسافر به نحوه چشم گیری ارتقا دهد.

وی با اشاره به موقعیت بندر چابهار به دلیل قرارگیری در خارج از تنگه هرمز و خلیج فارس و توجه ویژه به این بندر استراتژیک علی الخصوص در برنامه هفتم توسعه کشور خاطرنشان کرد: یکی از مولفه‌های توسعه بندر چابهار اتصال این بندر به شبکه سراسری ریلی در نظر گرفته شده شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بندر چابهار می‌تواند دروازه ترانزیتی کشور‌های عضو CIS و افغانستان باشد گفت: این بندر نزدیک‌ترین مسیر دریایی به کشور‌های جنوب شرقی آسیا، اروپا و آفریقا محسوب می‌شود که نقش مهمی در کریدور شمال و جنوب ایفا می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • سئو حرفه و خدمات سئو سایت چه تفاوتی دارند
  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ اردیبهشت؛ سکه ۷۰۰ هزار تومان ارزان شد
  • آیا با هواپیما می‌توان سفری ارزان به مشهد داشت؟
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳/ آیفون ۱۳ چند؟
  • قیمت خودرو امروز ۱۱ اردیبهشت + جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۱ اردیبهشت +جدول
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • رونمایی از ارزان‌ترین گوشی تاشو دنیا با دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی
  • نحوه خرید بلیط چارتر به مقصد دبی
  • منشور رسانه‌ای طی آینده‌ای نزدیک در اردبیل رونمایی می‌شود